wie zijn wij

Contact :

Neem voor alle info vrijblijvend doch enkel per mail contact met ons op.
Voor dringende zaken : Bruno > 0474 367 365 (werkdagen tussen 15 en 19u)

Medewerkers :

  • Bruno De Naegel

11705520_941368812582649_1852518252508130254_oPostbode van beroep, biedt in bijberoep ook actieve kinderanimatie aan waarbij hij zich – als fervent bezoeker van en deelnemer aan middeleeuwse events – specialiseerde in reënactment-evenementen. Hij is de originele initiatiefnemer wat het evenement in Middelburg betreft. Omdat er zo goed als geen middeleeuwse evenementen waren in Oost- en West-Vlaanderen, besloot hij er zelf één op poten te zetten.

  • Antony De Baets

Chef-kok van beroep maar met duizend dingen tegelijk bezig. Zo neemt hij (mede-)initiatief in heel wat activiteiten in en om Maldegem. Bij de eerste editie van Herbeleef (2017) verzorgde hij met ‘Al onder de weg’ de bar. Na de goede samenwerking toen, werd Antony aangesteld als contactpersoon wat de bars op het evenement betreft. Behalve dat hij zelf met zijn nieuwe vereniging een bar uitbaat, zorgt hij er ook voor dat de lokale verenigingen ook een centje kunnen bijverdienen.

  • Hans Bert

Hans zorgt er voor dat we de nodige centen verzameld krijgen om dit evenement te kunnen organiseren. Naast het huren en aankopen van logistiek materiaal, worden ook de straatartiesten en muzikanten betaald voor hun kunsten. Verder zorgen we naast de verzekering ook voor voldoende eten en drinken voor onze medewerkers. Wie ook wil sponsoren kan vrijblijvend contact met Hans opnemen.

  • wordt aangevuld